File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons

Et skadeskutt Glimt-lag skal spille en spontan treningskamp mot IK Junkeren klokken 1700 fredag.

. SNN-tribunen er åpen for publikum. Gratis inngang opplyser Glimt på Twitter. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19.

1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. 75 54 55 00. Billetter Rana - Glimt.

BodøGlimt møter Junkeren til treningskamp. Och sedan lyckades Hugo Vetlesen med en minut kvar av ordinarie tid ge BodøGlimt ledningen och därmed avgöra matchen till norrmännens fördel. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag.

Vi skulle trene klokken 1630 uansett så for. Billetter Rana - Glimt. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warzawa. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. 1 day agoBodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning.

Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16. BodøGlimt mener en video skal frikjenne Kjetil Knutsen for den fysiske konfrontasjonen som oppsto etter kampen mot Roma på. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt.

I dag spiller han fra start mot gamleklubben. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

Takk for din påmelding. BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor.

Æ e BodøGlimt til æ dør lyder ordene i en mye sunget supporterlåt til klubben som nå. Mot Rosenborg 2 ble det stygt. Det endte med 51 til hjemmelaget.

Något som inte lär ha gjort Romatränaren Jose Mourinhos vistelse i Norge mer behaglig. 1 day agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Den inleddes med ilska efter att laget anlänt till arenan på onsdagen.

BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. BodøGlimt på TV og Live Stream. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1.

Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Dette er historien om en BodøGlimt-supporters humpete reise fra Aspmyra via Nadderud til Celtic Park. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit. De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Det endte med 51 til hjemmelaget. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Niklas Aune Johnsen. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø.

Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra.

Sikre deg plass på 16. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa.

Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. Det endte med 51 til hjemmelaget.

Mai-festen mot Tromsø nå. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

Sikre deg plass på 16. Gratis inngang for alle barn under 16 år. Mai-festen mot Tromsø nå.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Siden da har Glimt spilt. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld.

1 day agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen.

160522 1701 160522 1701. Mats Torbergsen NTB. Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge.

Billetter Rana - Glimt. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. 16052022 2014 Sist oppdatert.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Mai for tre år siden. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.